Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar extra personeel om ons team te versterken.

Nagelstyliste

aanwezig op zaterdagen

Nagelstyliste Gajane van Nailstudio Viva Nails&Spa, is op zaterdagen aanwezig om de nagels van handen en voeten te verfraaien en optimaal gezond te maken. Zij beheerst alle technieken en stijlen. Meer dan vroeger worden uw nagels uw visitekaartje waarop u trots kunt zijn.

“Mijn manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, in model vijlen van de natuurlijke nagels, polijsten, een handscrub en handcrème. U kunt er ook voor kiezen om de professionele behandeling uit te breiden en uw nagels in een door u gewenste kleur te alten lakken. De kleur kunt u kiezen uit het uitgebreide assortiment Shellac. Shellac is een unieke nagellak, welke u draagt als gel. Shellac wordt onder een UV-lamp uitgehard en heeft daarom nauwelijks droogtijd.

Bovendien kunt u bij mij terecht voor de verlenging en of versterking van uw natuurlijke nagels door middel van Acryl of het BIAB systeem.

Bij uw eerste behandeling ontvangt u gratis een flesje nagelriemolie voor de optimale dagelijkse verzorging van uw nagelriemen en nagelbed.” 

Groet,
Gajane

Een tegoedbon voor Meer Dan Kappers?

X