Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar extra personeel om ons team te versterken.

Warm welkom

Onze top hairstylisten geven u een warm welkom. U dient zich bij ons compleet op uw gemak te voelen, dat is ons uitgangspunt. Dat geldt voor mannen, vrouwen maar ook zeker voor kinderen. Een warm welkom begeleidt door een lekker kopje koffie, thee of een glaasje limonade helpt daarbij. Wij vinden dat een bezoek aan de kapper een beleving moet zijn. Daarnaast voeren wij ons kappersvak ook met alle beleving uit. Elke tevreden klant geeft ons energie; daar doen we het tenslotte ook allemaal voor!

Wat maakt ons uniek

Niet het volgen van alle trends, dat doet immers iedere zichzelf respecterende kapsalon. Wat ons uniek maakt, is dat wij het allemaal net een beetje anders doen dan anderen. Wij luisteren naar u. Wij luisteren naar uw voorkeuren, en geven u – indien gewenst – interessante tips en trucs betreffende uw hairstyling mee. U bent tenslotte onze reclame.

Daarnaast hebben wij continu hele leuke acties, zoals zeer interessante ouder – kind arrangementen, unieke kappers-abonnementen en gunstige tarieven voor kinderen tot en met 15 jaar. Voor kinderen tussen de 16 jaar en 18 jaar geldt dat de leeftijd het tarief is. Dit maakt ons ook uniek en bijzonder, dat is Basel Style & Meer dan Kappers.

Een tegoedbon voor Meer Dan Kappers?

X